Při objednávce nad 1000 Kč dárek.
Neohodnoceno

2024 – rok zeleného draka

Položka byla vyprodána…
Momentálně nedostupné
Kód: 4009
346 Kč –24 % 262 Kč
Kategorie: Knihy
Autor: Olga Krumlovská
Vydavatel: Česká citadela
Položka byla vyprodána…
2024 – rok zeleného draka
346 Kč –24 %

Novinka od známé astroložky PhDr. Olgy Krumlovské! V její knize s orientálními předpověďmi pro rok 2024 objevíte nové horizonty astrologie. Přichystejte se poznat jiné horoskopy, než znáte z evropské astrologie. Orientální zvěrokruh nabídne mnohem více než jen charakteristiku roku. Rozdělí vás do podrobných skupin, odhalujících různé aspekty vašeho života.

Rok 2024 posílí vlastnosti zvířecího znamení Draka. Drak je opravdu jedinečný tvor - velká osobnost, nesmírně silná a s přirozenou autoritou, která budí velký respekt. A díky vlivu živlu dřeva se jeho vlastnosti v tomto roce ještě více zesílí. Rok 2024 nás povede k novým začátkům, regeneraci a možná až k znovuzrození.

Olga Krumlovská

Je česká spisovatelka a astroložka.Po gymnáziu absolvovala Fakultu žurnalistiky UK v Praze, přednášky z dramaturgie a scénáristiky na FAMU, a přednášky na Filozofické fakultě se zaměřením na psychologii. Vyrůstala v rodině, která měla vstřícný vztah k alternativním a přírodním léčbám, její babička se věnovala léčením bylinkami, které také sama sbírala, a její dědeček prožil dva roky v Mongolsku, kde se zabýval orientálními léčebnými praktikami a tamější filozofií. Spisovatelka byla od dětství vnímavá k tajemným a paranormálním jevům, kterým se stále věnuje. Píše především knihy o astrologii, tajemnu a alternativní medicíně. Výběr z jejích knih: Léčivé byliny, Místa, která léčí, Orientální horoskopy, Tajemná duše zvířat 

ISBN:                        978-80-908469-9-9

Formát:                    140 x 205 mm

Počet stran:             344 stran

Vazba:                      pevná, bez přebalu (V8)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: