Při objednávce nad 1000 Kč dárek.

Vodík pomáhá proti Covid-19

V dnešní době paniky kolem koronaviru se na internetu objevilo zajímavé video, ukazující, že molekulární vodíky pomáhá s nejtežšími projevy nemoci COVID-19 a to plicní nedostatečností. To je v záplavě hrozný zpráv jedna velmi dobrá. Ve videu je výňatek z webinářové konference European Respiration Society o zkušenostech s použitím molekulárního vodíku v Číně. Molekulární vodík usnadňuje pacientům dýchání (zháší zánět v plicích a eliminuje působení volných radikálů) a tím jim pomáhá přežít.

Další dobrou zprávou je, že si molekulární vodík můžete připravit doma z obyčejné vody. Například přístroj Generátor vodíku LAZENA HB-H04M lze zapnout tak, že nepřetržitě rozkládá vodu a láhev můžete nechat otevřenou a pod nos nechat bublat vodík.

Když už mluvíme o korovaviru, rádi bychom upozornili na jednu zvláštní okolnost, která tento chřipkový virus činí nebezpečným. A tím je souvislost koronaviru s 5G sítěmi. Tam kde jsou 5G sítě již v provozu se smrtnost nemoci COVID-19 zvyšuje, nad úroveň běžné chřipky (cca 0,1%). Například ve Wuhan je nainstalováno nejméně 10 000 5G antén a smrtnost tam stoupla na 4%, kdežto v ostatní částech Číny je mnohem menší.... (Pro srovnání, USA mají v současné době v celé zemi nainstalované pouze přibližně 10 000 5G antén.)

Mnoho dalších informací najdete na portále www.stop5g.cz a konkrétně o koronaviru a 5G je třeba v tomto dobře ozdrojovaném článku: https://stop5g.cz/cina-5g-a-wuhansky-koronavirus-vyskyt-koronaviru-se-shoduje-s-rozvojem-5g-infrastruktury/

Závěrem doporučujeme držet se zdravého rozumu, dobré nálady a tím silné imunity, která je na chřipku nejlepší. Podpořit ji kromě vodíku doporučujeme ještě Vitamínem C, Selenem, Zinkem a Hořčíkem.