Čeněk Zíbrt Staročeský perník
Perníková srdce z pouti, lité perníkové řezy, drobné perníčky - pečení perníků je úzce spjato se vzpomínkami na dětství, na vánoční čas, rodinu i všechny blízké. Kořenná vůně perníku neomylně připomene domov a maminku s kormoutkem v ruce, jak trpělivě zdobí jeden perníček za druhým.
Kategorie: | Recepty, byliny |
---|---|
Hmotnost: | 0.145 kg |
Autor: | Čeněk Zíbrt |
Vydavatel: | Dauphin |
-
Nové, upravené vydání, opatřené poznámkovým aparátem, přináší ucelený soubor více jak sto sedmdesáti receptů na přípravu perníků, perníkových omáček (staročeské odvářky), marcipánu a jiných dobrot.
-
Úvodem a praktickými recepty doplnila ALena A. Gajdušková.
-
Náklad 800 ks, V2 lesklé lamino 115 x 200 mm, 128 stran
- ISBN: 978-80-7645-196-4,
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.