Jak zhubnout břicho
Kategorie: | Knihy |
---|---|
Hmotnost: | 0.35 kg |
Autor: | Sarah Schockeová |
Vydavatel: | Nakladatelství KAZDA |
Dvoufázový výživový program s chutnými recepty, které vám pomohou zhubnout. Nejprve vás čeká rychlý rozjezd s velkým množstvím bílkovin a poté přejdete na dlouhodobé hubnutí díky vyváženému jídelníčku se sníženým obsahem sacharidů a kalorií. Díky doporučeným účinným cvičením získáte ploché a pevné břicho a budete se ve svém těle cítit dobře. Sebemotivací k úspěchu! Všechno, co potřebujete znát, abyste dosáhli požadované váhy a trvale si ji udrželi.
TUKOVÉ PASTI, KTERÝM JE DOBRÉ SE VYHNOUT
- VÝROBKY Z BÍLÉ MOUKY A CUKRU
- NÁPOJE OBSAHUJÍCÍ CUKR
- KAŽDODENNÍ PŘEJÍDÁNÍ
- DLOUHÉ A ČASTÉ SEZENÍ
- NEDOSTATEK POHYBU
- ALKOHOL
CO VŠECHNO HUBNUTÍM ZÍSKÁTE?
- ZRYCHLÍTE SVŮJ METABOLISMUS
- PODPOŘÍTE ČINNOST JATER - ZÁZRAČNÉHO ORGÁNU
- ZBAVÍTE SE NEŽÁDOUCÍCH ŠPÍČKŮ
- POSÍLÍTE SVOJI MOTIVACI A VYTRVALOST
- BUDETE ŽÍT ZDRAVĚJI A VÍCE SI ŽIVOTA UŽÍVAT
- DÍKY SILOVÉMU TRÉNINKU ZLEPŠÍTE SVOJI SCHOPNOST VNÍMÁNÍ VLASTNÍHO TĚLA
VŠE, CO JE DOBRÉ PRO JÁTRA
- SACHARIDY - PALIVO PRO SVALY A MOZEK.
Měly by tvořit maximálně 40 % celkového množství potravy, z toho méně těstovin, rýže a obilovin a více zeleniny. Zeleninové nudle a květákovou rýži můžete jíst bez omezení.
- PROTEINY (BÍLKOVINY) ZEŠTÍHLUJÍ A PODPORUJÍ ODTUČŇOVÁNÍ JATER
Zhruba 25 % z celkového množství potravy: maso, drůbež, ryby, vejce a mléčné výrobky, případně tofu, seitan a lupina (druh luštěniny).
- VLÁKNINA - PODPORUJE TRÁVENÍ A ZASYTÍ
Proto si dopřejte co nejvíce zeleniny, ořechů, semínek a luštěnin. Vláknina je dobrá i pro optimální
hladinu cukru v krvi.
- TUKY - ZASYTÍ A DOPRAVÍ DO TĚLA VITAMINY
Čím méně sacharidů jíte, tím více tuků je povoleno. Nejezte však smažená a fastfoodová jídla. Milovníkům masa a ryb pomáhají hubnout steaky a losos s nízkosacharidovými přílohami.
- OMEGA-3 MASTNÉ KYSELINY PRO ZDRAVĚJŠÍ JÁTRA
Najdete je v mořských rybách jako losos, makrela a sleď. Také ve lněném semínku, lněném oleji, konopných semínkách, konopné mouce, konopném oleji, oleji z vlašských ořechů, řepkovém oleji a chia semínkách.
- VITAMÍN E PRO LEPŠÍ IMUNITU A ODTUČŇOVÁNÍ JATER
V lískových oříšcích, mandlích, olivovém a řepkovém oleji.
- PROBIOTIKA PRO STŘEVNÍ FLÓRU, LEPŠÍ IMUNITU A ZDRAVĚJŠÍ JÁTRA
Ve fermentovaných potravinách jako je jogurt, kefír, kombucha, kimči a kysané zelí.
Můžete si prolistovat knihou online zde.
Autorka
- Sarah Schockeová Je nutriční poradkyně, odborná novinářka a tvůrkyně receptů z Frankfurtu nad Mohanem. Praktickými radami a chutnými recepty chce lidi podpořit v tom, aby vzali své zdraví do vlastních rukou. Odbornice na výživu je známá z časopisu „Eltern“ a ze svých vystoupení v televizi WDR. Její knihy byly několikrát oceněny stříbrnou medailí GAD
Jazyk: | čeština |
---|---|
Autor: | Sarah Schockeová |
ISBN: | 978-80-7670-141-0 |
Originální název: | Abnehmen am Bauch: Wie die Leber zu einer schlanken Körpermitte verhilft |
Formát: | 165 x 200mm |
Vazba: | měkká |
Počet stran: | 128 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.