Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu
Kategorie: | Zdraví |
---|---|
Hmotnost: | 0.387 kg |
Autor: | Karel Machala |
Vydavatel: | Anag |
Kvašená zelenina je už tisíce let tradiční potravinou snad všech národů. Moderní dobou pozapomenutá zásobárna velkého množství živin se ve 3. tisíciletí stává „vycházející hvězdou výživy“, nově objevovanou nejen těmi, kteří chtějí upevnit své zdraví a vitalitu, ale i gurmány a lidmi hledajícími chuťové zpestření a osvěžení.
Kvašená zelenina od A do Z
Kniha protkaná recepty ze všech koutů světa, zábavnými perličkami, příslovími a lákavými fotografiemi provede čtenáře zákoutími přípravy kvašené zeleniny se solí i bez soli, historií a léčebnými účinky této nevšední potraviny a představí její nespočetné variace.
- Nakladatelství:ANAG
- Počet stran:184
- Vazba:vázaná
- ISBN:978-80-7263-972-4
- Vydání:2. doplněné
- Datum vydání:listopad 2015
Prolistujete si knihou zde v pdf
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.