Olej z jader cedrových ořechů s cedrovou pryskyřicí
Kategorie: | Česneky, med, oleje, mýdla |
---|---|
Hmotnost: | 0.3 kg |
Položka byla vyprodána… |
Cedrová guma v cedrovém oleji je směs za studena lisovaného oleje z jader piniových oříšků a cedrové pryskyřice (gumy). Když se tyto složky spojí, vznikne terpentýnový balzám, který má silnější léčivý účinek než každá složka zvlášť.
Cedrová guma v cedrovém oleji je směs za studena lisovaného oleje z jader piniových oříšků a cedrové pryskyřice (gumy). Když se tyto složky spojí, vznikne terpentýnový balzám, který má silnější léčivý účinek než každá složka zvlášť. Terpentýnový balzám má vlastnosti antibiotika a antiseptika, pročišťuje a omlazuje tělo na buněčné úrovni; má tonizující, regenerační, ochranný, hojící rány, baktericidní a protizánětlivý a protiplísňový účinek.
SLOŽENÍ: olej z jádra piniových oříšků (lisovaný za studena), cedrová pryskyřice 10%.
Zevní použití: při onemocněních kloubů a kostí, při zlomeninách, podvrtnutí vazů a svalů, pohmožděninách, při kožních onemocněních, popáleninách, onemocněních dutiny ústní, při vypadávání vlasů a lupech.
Orální podání: při nachlazení a infekčních procesech horních cest dýchacích a krku, kašle, tracheitidy, bronchitidy, zánětu trávicího traktu: žaludeční a dvanáctníkové vředy, dále nedostatek vitamínů a vysoký krevní tlak.
Doporučení pro použití: ze zdravotních důvodů užívejte ½ čajové lžičky půl hodiny před jídlem, 1x denně, kúra - 3 týdny, po 1 měsíci můžete opakovat.
Před použití dobře protřepejte.
PODMÍNKY SKLADOVÁNÍ: skladujte při teplotě od 0 °C do 20 °C a relativní vlhkosti do 70%, mimo přímé sluneční záření. Po otevření spotřebitelského balení se doporučuje skladovat olej na chladném a tmavém místě (lednici) nejdéle 6 měsíců.
ŽIVOTNOST: 24 měsíců.
Nutriční hodnota na 100 g výrobku: tuk - 99,8 g.
Energetická hodnota 100 g výrobku: 898 kcal (3760 kJ).
Neobsahuje žádné konzervační látky ani GMO.
Přírodní sediment je povolen.
STO 27083988-001-2020
Objem: 100 ml.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.