Radost z bezlepkové stravy – Zdravé vaření bez lepku a bez mléka
Kategorie: | Zdraví |
---|---|
Hmotnost: | 0.474 kg |
Autor: | Vladimíra Strnadelová, Jan Zerzán |
Vydavatel: | Anag |
V posledních letech přibývá lidí, kteří se potýkají s celiakií či jinými onemocněními, za jejichž vznikem stojí lepek a často také kasein (mléčná bílkovina).
K vyléčení nemoci nestačí pouhé vysazení lepku
Autoři v této informacemi a recepty nabité knize objasňují příčiny nesnášenlivosti lepku a její důsledky a detailně popisují zásady zdravé, zejména bezlepkové stravy. K vyléčení nemoci totiž nestačí pouhé vysazení lepku, neboť hlavní příčina mnoha onemocnění spočívá v poškození střeva. Je proto třeba konzumovat takovou stravu, která nezatěžuje střevo ani další orgány, jako jsou játra či slinivka břišní, a zároveň pomáhá obnovovat střevní sliznici.
Mnoho ověřených receptů na přípravu jídel z bezlepkových obilovin
V knize najdete mnoho ověřených receptů na přípravu jídel z bezlepkových obilovin, od snídaní, přes polévky a hlavní jídla až po dezerty, díky nimž bude vaše strava nejen chutná a pestrá, ale současně bude mít léčebný a preventivní účinek na vaše střeva a celý zažívací systém.
Prolistujte si knihou v pdf zde.
Autor: MUDr. Vladimíra Strnadelová, Jan Zerzán
Nakladatelství: ANAG
Počet stran: 336
Vazba: vázaná
ISBN: 978-80-7554-337-0
Datum vydání: prosinec 2021
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.